Anna  Andreas

Vi heter Anna och Andreas Wretström och bor i ett 338 kvm stort hus med 3ooo kvm inhängnad trädgård i Knutby ca 4 mil från Uppsala. Tillsammans med oss i huset bor också våra sex Miniatyr Bullterriers

Isa född 2001.
Alva, Isas dotter född 2005.
Elsa, Alvas dotter född 2008.
Emmy, Alvas dotter född 2009.
Ada, vår importerade tik född 2010, från Kennel Snakecharmer`s bullies» i Finland.
Rossi, vår importerade hane född 2011, från Kennel Potsu De Notsu» i Estland

Våra övriga avels hundar lever sina liv hos sina familjer.

Vår uppfödning startade med Isa, som är vår första Miniatyr Bullterrier. Hon kommer ursprungligen från Kennel Gummibullen, där hon är uppfödd av Iréne Johansson & Claes-Göran Tyberg. Vi hade förmånen att få köpa henne av Gunnar Strömbert, Kennel Warmaster som fått Isa som en parningsvalp. Isa hade ocksås sin första kull med valpar hos Kennel Warmaster.
På detta viset så har vi både Kennel Warmaster och Kennel Gummibullen att tacka för våran Isa!
Hon är är en mycket pigg, sund, alert och sprallig tjej. Hon är även den som gav oss iden till vårt kennel namn Isabull´s.


 

Vår kennel är en liten Kennel helt i hemmiljö. Vi är även för tillfället en av de längst aktiva Miniatyrbullterrier kennlarna i Sverige. Vi ser våra hundar som familje medlemmar och de deltar glatt i alla aktiviteter som sker i vårt hem. De hundar som föds upp av oss vänjer sig på så sätt vid alla ljud som förekommer i ett vanligt hem. Vi har även förmånen att ha skogen runt knuten och kan på så sätt tillbringa en hel del tid med promenader och aktiviteter ute i skog och mark. Uppfödning sker i liten skala och vårt mål och önskan är att föda upp friska, sunda familjehundar.

Våra valpar säljs registrerade i Svenska Kennel klubben, veterinärbesiktigade, avmaskade, vaccinerade och med dolda fel-försäkring.
Vi följer Svenska Kennelklubbens regler och hälsotestar föräldradjuren enligt Svenska Bullterrierklubbens hälsoregler.

Anna & Andreas Wretström
Bergagården, Knutbyvägen 11
74012 Knutby
Vill du komma i kontakt med oss? isabulls@gmail.com